Dina redovisningsbehov samlade under ett tak.

Vi är en professionell fullservicebyrå inom ekonomi och redovisning som strävar efter nära och långsiktiga relationer med våra kunder.

Om oss

Bakgrund

BW ekonomipartner grundades 2010 av Katarina Wadin och Paulina Bohnstedt Borg. Idag drivs företaget av Katarina som har gedigen erfarenhet av redovisning och ekonomitjänster. Katarina har drivit företag sedan 1997. Ambitionen var redan från start att bygga en verksamhet som helt fokuserade på vad kunden behöver och att bli de mindre företagens ekonomiavdelning, allt för att företagaren ska kunna driva och utveckla sin verksamhet. Det är i denna anda som BW ekonomipartners medarbetare idag jobbar med kundnyttan i första rummet.

Affärsidé

Baserat på gedigen erfarenhet och med våra kunders önskemål i fokus fungerar vi som det mindre företagets ekonomiavdelning

Värdegrund

Kundnyttan är första bedömningsgrunden i alla våra beslut och handlingar. Vi skall vara tydliga i överenskommelser och all kommunikation. Vi utvecklar kontinuerligt våra lösningar, vill söka och lära nytt.

Auktorisation

BW ekonomipartner är ansluten till SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbud). Förbundet auktoriserar redovisningskonsulter. En Auktoriserad Redovisningskonsult arbetar enligt Svensk standard för redovisningstjänster, Reko. Hela byrån måste jobba enligt Reko om det finns minst en auktoriserad redovisningskonsult anställd. Det betyder att redovisningen håller hög kvalitet redan när den upprättas.

God redovisningskvalitet skapar förtroende hos både finansiärer och myndigheter. Kvalitet i redovisning och rapportering är också starkt sammankopplat med företagets utveckling och framgång. Rätt beslutsunderlag ger möjlighet till ökad lönsamhet och god likviditet!

Logga in Hör av dig!